Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Άραγε είναι εδώ ;;;;

           Εξαφανίστηκα ! Εξαφανίστηκα από όλους. Υπάρχουν φίλοι που έχω να τους δω από τον Απρίλη , ίσως και νωρίτερα κάπου στον Μάρτη, δεν θυμάμαι.Με αυτούς που βρέθηκα . οι συναντήσεις μας ήταν λιγοστές. Το ίδιο και από το blog μου. Καμιά έμπνευση και όρεξη για γράψιμο. Εξαφανίστηκα και από εμένα. Σταμάτησα να κάνω ότι με ευχαριστεί και έκανα ότι έπρεπε και από αυτά που έπρεπε, ούτε τα μισά δεν ολοκλήρωνα.....

           Λίγο πριν το Πάσχα ήρθαν οι γονείς μου και θα μείνουν μέχρι το τέλος Ιουνίου. Όπως έχω ξαναγράψει, ο πατέρας μου είναι αυτός που έχει αναλάβει την μαμά από τότε που εκείνη τυφλώθηκε. Όταν έρχονται λοιπόν εδώ, τα παίρνω όλα πάνω μου. Δεν θέλω να κάνει τίποτα άλλο από το να χαίρεται την φιλοξενία μας, να βολτάρει σαν τουρίστας στα σοκάκια των Χανίων , να απολαμβάνει νόστιμα φαγητά και πάνω από όλα, να χορτάσει τα εγγόνια του. Τα ίδια ισχύουν και για την γιαγιά. Όσο και να χαίρομαι που είμαστε όλοι εδώ μαζί, έχω κουραστεί πολύ. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνω κάθε μέρα. Μόνο να μαγειρεύω, να βάζω πλυντήρια και να σιδερώνω, φτάνει.

           Μέσα σε όλα τ' άλλα εκκρεμεί ακόμη και το χειρουργείο του Άγγελου. Δυστυχώς μας καθυστέρησαν πάρα πολύ από το Ηράκλειο (Π.Α.Γ.Ν.Η ) .Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε ότι κάποιοι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν θα βάλουν ΠΟΤΕ μυαλό . Αναφέρομαι στον γιατρό που επισκεφτήκαμε, ο οποίος μάλλον, όταν ορκιζόταν στον όρκο του Ιπποκράτη είχε σταυρώσει τα δάχτυλά του. ΄Ετσι εξηγείται η αγενέστατη συμπεριφορά του και η αδιαφορία του. Τέλος πάντων, αποφασίσαμε να πάμε το παιδί στο Παίδων , να είναι καλά ο Πανούλης μου (ξέρει αυτός ). Μία μέρα πριν το ταξίδι μας, ο κύριος Άγγελος κόλλησε στρεπτόκοκκο. Άλλη μια αναβολή και αναμένουμε στο ακουστικό μας.

        Άνοιξε και η λέσχη  και η πισίνα του οικισμού που μένουμε αλλά ο καιρός άστατος. Δεν βοηθάει καθόλου. Σήμερα ο ουρανός μαύρος από σύννεφα και μόλις ξεκίνησε να ψιχαλίζει.  Φυσάει κάθε μέρα. Εχθές το μεσημέρι στο ταβερνάκι μας όλοι τρώγαμε με μπουφάν και ζακέτες και πάλι κρυώναμε. Που θα πάει όμως , θα φτιάξει. θα φτιάξει για να βρούμε νέο θέμα να γκρινιάζουμε. Για την ζέστη.....

Η πισίνα του οικισμού με θαλασσινό νερό.


Το γήπεδο στον οικισμό
     Α! Σας τα είπα;  Είχαμε κι εμείς όπως  οι αγαπημένοι μου KaPa  επισκέψεις. Ένα φατσάκι αδέσποτο σκέτη γλύκα. Για την ώρα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα το κρατήσουμε. Το ταΐζουμε , το ποτίζουμε, το παίζουμε και περιμένουμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη του που όπως όλα δείχνουν μάλλον το παράτησε.

Ό άντρας μου το λέει  Gizmo από τα Gremlins θυμάστε;    

          Η εβδομάδα που ακολουθεί  θα έχει πολύ τρέξιμο και συγκίνηση . Οι γιορτές από τα σχολεία τους θα γίνουν την Τετάρτη. Το Αγγελάκι μου θα είναι δελφίνι και ο Μαριάκος μου θα είναι ψαράς. Πρέπει να τρέξω να πάρω δώρα για τις δασκάλες τους και αδιάβροχη μάσκαρα για εμένα που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα κλάψω και θα το ευχαριστηθώ...

              Έρχεται Σαββατοκύριακο. Ιούνιος και το καλοκαίρι είναι εδώ. Άραγε είναι εδώ;


                                        Να περνάτε όμορφα..............

           
                 Υ.Γ. Τα βραβεία που μου έχετε στείλει όλον αυτόν τον καιρό είναι πολλά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες όσες με σκεφτήκατε και με τιμήσατε. Πέρασε όμως αρκετός καιρός και δεν αξιώθηκα να γράψω σχετικά.Χαίρομαι που αγκαλιάσατε το bloggακι μου....

                                               Γιώτα

21 σχόλια:

  1. Γιώτα μου καταρχήν αν έμενα σε έναν οικισμό με τέτοια πισίνα, θα ξέχναγα κάθε λόγο γκρίνιας! έχεις απόλυτο δίκιο με τον καιρό που δεν μπορείτε να την απολαύσετε αλλα και μόνο που την κοιτάς ξεκουράζεσαι! Το χειρουργείο του παιδιού να πάει καλά, και όλα θα γίνουν! όσο για τους γονείς σου, οκ μπορεί να κουράζεσαι αλλά σκέψου τι χαρά και ξεκούραση δίνεις και στους δυο! και ο ιουνιος θα φύγει σύντομα και θα σου φύγουν και θα τους νοσταλγείς πάλι! γι αυτο ευχαριστησου τους και σύντομα θα ρθουν και οι τελειες ζεστες μερες και θα περνάτε σουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φάνηκε σαν γκρίνια η ανάρτηση; Δεν είχα τέτοιο σκοπό και ούτε είμαι αχαριστη βρε Μάχη.Μόνο σωματικά είμαι κουρασμένη από τις δουλειές και το είπα. Η μόνη μου αγωνία είναι το χειρουργείο του μικρού που αναβάλλεται συνεχώς. Ωραίες οι πισίνες και ο οικισμός αλλά πίστεψέ με, δεν ανήκουν σε ξενοδοχείο που παρέχονται όλα.Όσο για τους γονείς μου,αυτό λέω.Προσπαθώ να τους ξεκουράσω και να τους ευχαριστηθώ και εγώ και τα παιδιά μου.Ήδη τους νοσταγώ από τώρα....

      Διαγραφή
  2. Κορίτσι..υπομονή..Σκέψου θετικά οτι όλα θα πάνε καλά...εεε και κάνε μια βουτιά στη φοβερή πισίνα!!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θετικά σκέφτομαι μωρέ αλλά να ....από τον Απρίλη δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι. Για τη βουτιά μείνε ήσυχη....Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Με το καλό όλα Γιωτάκι. Και η εγχείριση (το θέμα θα το αφήσω ασχολίαστο, γιατί αλλιώς θα ανέβει το αίμα στο κεφάλι, αρκεί να είναι καλά το μικρό σου) και τα ποιήματα και οι διακοπές! Τι ωραία η πισίνα του οικισμού!
    Πόσο με συγκίνησε και πάλι ο μπαμπάς σου αλλά και εσύ που τον ξεκουράζεις, αχ βρε Γιωτάκι. Να χαίρεσαι τους γονείς σου! Να είστε όλοι καλά κοριτσάκι μου.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Λιτσάκι μου.Φιλάκια και σε εσάς εκεί πάνω κουκΛίτσα μου (μην το ξεχνάμε) :)

      Διαγραφή
  4. Κοριτσάκι μου μικρό.Τι ταλαιπωρία περνάς.Τι θησαυρός είσαι; και βεβαια ναι!όπως λε κι εσύ, τα ζώα καταλαβαίνουν που υπάρχει αγάπη και για αυτό σας υοθέτησε ο Gizmo...να σου πω, του μοιάζει λιγάκι στα αυτιά...Είναι γλύκας.Υπέροχος!Περαστικά με τον Αγγελο συντομα να γίνει η επέμβαση και να έχετε ένα ήρεμο καλοκαίρι...Να σου πω και κάτι άλλο...θέλω να σε γνωρίσω.Κι εσένα και τα παιδιά κι όλη τη lolipop family! Εγώ σου έχω πει πως σας αγαπώ; Πότε λοιπόν, θα έρθετε στα μέρη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου γλυκιά και εγώ σας αγαπώ πολύ. Και εγώ θέλω τόσο πολύ να σας γνωρίσω και να παίζουν τα μικρά μας. Το κάνω εικόνα και τρελλαίνομαι.....Σας είπα και πάλι πόσο σας αγαπώ;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  5. Σου εύχομαι πριν να εκπνεύσει ο Ιούνιος να έχεις λύσει το πρόβλημα υγείας του παιδιού και ήρεμη πια να αφεθείς κι εσύ στην καλοκαιρινή ξεκούραση.
    Η σκέψη μου θα είναι κοντά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωτούλα,όλα να πάνε καλά εύχομαι κι ότα σε ξαναεπισκεφτώ να είναι όλα ασυννέφιαστα εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώτα η μανούλα σου αξίζει όλη σου την προσοχή.Μην ανησυχεις θα φυγουν καλέ τα σύννεφα. Ετσι για αλλαγή ηρθαν μόνο. Ελπίζω σύντομα να ξεμπερδέυεται με τα θεματα υγείας. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου για τα σύννεφα μέσα μου με νοιάζει πιο πολύ από τα άλλα. Να φύγει αυτή η έγνοια του χειρουργείου και να μπούμε σε μια σειρά....

      Διαγραφή
  8. Γιώτα μου εσύ νάσαι καλά.. και θα τα λέμε... Περαστικά... κι εύχομαι το καλύτερο... ωραίο το γήπεδο, η πισίνα... ελπίζω να το χαρείτε φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απόλαυσε πρώτα την καλοκαιρινή γιορτή και κλάψε από χαρά..Θα φτιάξει κι ο καιρός σιγά σιγά και θα έρθει κι η ώρα να κάνει ο Αγγελάκος το χειρουργείο του. Μέχρι τότε, χαμόγελο και θετική ενέργεια, ε και λίγη υπομονή!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον μικρό! Και μετά θα έλθει και η ψυχική ηρεμία που τόσο ανάγκη την έχεις! Φιλιά, Γιώτα μου και καλη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα είναι και λίγο ψυχοβγαλτικό να περιμένεις χειρουργείο για τόσο καιρό...
    όλα καλά και να τελειώνει κι αυτός να ηρεμήσεις και σύ !!
    Αλλά η πισίνα, πισινάρα :)
    Φιλιά, καλή βδομάδα Γιώτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή σου μέρα Γιώτα.Πρώτη επίσκεψη εδω και γύρισα λιγο πίσω, στη αλήθεια της Μαρίας όπου και άφησα σχόλιο.Εύχομαι απο τη ψυχή μου, όλα καλά να πανε!Μη χάνεις την υπομονή σου!Εκεί που θα πείς, κουράστηκα, εκεί όλα θα πάνε καλά!Θα σε επισκέφτομαι, όταν μπορώ.Και σε προσκαλώ και στο δικό μου μπλοκοσπιτάκι,είναι καινούργιο,ουτε τρίμηνο δεν εχω κλείσει!πολλά φιλιά!κέρινα ποιήματα.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπημένο και γλυκό μου Γιωτάκι!!!! Σήμερα που σου γράφω θα έχεις ήδη μαυρίσει τα τσαχπίνικά σου ματάκια με τη μάσκαρα από τη συγκίνηση των σχολικών σας εορτών!!! Αχ μανούλα τι όμορφες στιγμές ζούμε!!!
    Μπράβο για όλα όσα κάνεις για τους γονείς σου. Για τον υπέροχο αυτό μπαμπά σου που κουβαλάει τέτοιο φορτίο και φυσικά για την μοναδική σου μανούλα. Είμαι σίγουρη πως περνάνε μαγικά μαζί σας.
    Άντε με το καλό να γίνει και το χειρουργείο σας επιτέλους. Να σου φύγει και αυτό το βάρος. Μ'αυτό το άγχος κοιμάσαι και ξυπνάς ε?
    Τι γλυκό σκυλομουτράκι είναι αυτό??? Εύχομαι να βρει το αφεντικό του εφόσον το αγαπάει, αλλά αν δεν συμβαίνει αυτό, να βρει την αγάπη στο δικό σας σπιτικό που ρέει άφθονη!!!!
    Όσο για το σερφάρισμα-blogarisma, που όρεξη και χρόνος με τόσες πολλές δραστηριότητες. Εγώ κοντεύω να το ξεχάσω το άθλημα!!! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα φίλη μου, να μη πω ψέμματα..τη ζήλεψα τη βουτιά στη πισίνα. λάτρεψα το αδέσποτο σας και..ναι καλέ..να το κρατήσετε..δεν σε πτωεί το βλέμμα του;Άσε που φαίνεται πανέξυπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή