Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Boys will be ...... Boys

             Πάντα ήθελα να είχα μια αδελφή. Από την οικογένεια της μαμάς μου που ήταν 4 κόρες, είχα πολλές ελπίδες . Τα ξαδέλφια μου όμως, σχεδόν όλα αγόρια. Εγώ πολύ θηλυκό δεν υπήρξα σαν παιδί. Αγοροκόριτσο θα με χαρακτήριζα . Ποδόσφαιρο στις αλάνες, πόλεμος με φυσοκάλαμα που βάζαμε μικρά μπαλάκια από στόκο και έτσουζεεεε και γενικά ότι άλλο αγορίστικο παιχνίδι υπήρχε. Δεν ταίριαζα εύκολα με τα κορίτσια γιατί τα κοριτσίστικα παιχνίδια δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου. Δεν είχα ποτέ Barbie.Οι περισσότεροι μου παιδικοί μου και κολλητοί μου φίλοι ήταν όλοι άντρες.

          Μεγαλώνοντας, εκεί κάπου στις τελευταίες τάξεις του Γυμνασίου, άρχισα να  συμφιλιώνομαι με την γυναικεία μου φύση και δημιούργησα περισσότερες κολλητές. Ήθελα μάλλον να μοιράζομαι τα μυστικά μου για τα αγόρια. Σε αυτή την ηλικία, άρχισα να γνωρίζω και να θαυμάζω τις γυναίκες. Ζήλευα τις φίλες μου που είχαν αδελφές, που αντάλλασσαν ρούχα, που μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο. Τότε θυμάμαι έλεγα: Δεν πειράζει καθόλου αφού θα κάνω 3 κόρες και η ζωή μου θα μου δώσει πολλές τέτοιες κοριτσίστικες στιγμές. Αλλά όπως λέει ο σοφός μας λαός .....όταν κάνεις εσύ σχέδια, κάποιος κάπου από ψηλά, γελάει.

         Μένω έγκυος στον πρώτο μου γιο και από μία φίλη, μαθαίνω για το κινέζικο ημερολόγιο. Έχει σου λέει πάνω από 90 % ακρίβεια. Πραγματικά, το έκανα για εμένα , τον άντρα μου και όλους όσους ξέραμε και έπεσε μέσα στο φύλο. Το κάνω για το βλαστάρι μου, βγαίνει κόρη! Γιούπιιιι! Το κορίτσι που πάντα ήθελα θα ερχόταν σαν δώρο στα γενέθλιά μου μιας και η πιθανή ημερομηνία τοκετού ήταν την ημέρα των γενεθλίων μου. Πως δεν παρασύρθηκα από την χαρά μου να αρχίσω να αγοράζω φορεματάκια, δεν ξέρω. Τέλος πάντων , να μην πολυλογώ, πήγα στον γιατρό να μάθω το φύλο και του λέω: πες το, εξάλλου κόρη θέλαμε. Χαμογελάει και λέει: εσείς μπορεί να θέλατε, αλλά εδώ άλλα πράγματα βλέπω.Του λέω αποκλείεται, κοίτα καλύτερα, αφού το κινέζικο ημερολόγιο άλλα λέει . Μου λέει : βρε κορίτσι μου κοίτα εδώ. Ξέρεις τι είναι αυτό ; Μου δείχνει κάτι που δεν έχουν τα κορίτσια και μου λέει: Τι άλλη απόδειξη θες;
               Μία μέρα πριν είχα συναντήσει ένα κοριτσάκι εκεί γύρω στα 3 που ήταν το πιο όμορφο πλάσμα που είχα δει στην κυριολεξία. Χάιδευα την κοιλιά μου και παρακαλούσα τον Θεό να μου χαρίσει και μένα ένα τέτοιο πλάσμα. Φορούσε έναν μπερεδάκι στο κεφαλάκι της και ήταν πανέμορφη.  Την χάζευα και της έλεγα πως περίμενα και εγώ παιδάκι. Μου λέει η μαμά της : Εύχομαι  το παιδάκι σας να μην βασανιστεί όσο το δικό μου. Είχε λευχαιμία !!!!! Γι'αυτό και το μπερεδάκι.  Προσγειώθηκα ανώμαλα και όταν ο γιατρός μου είπε ότι είχα γιο, το μόνο που με ένοιαζε ήταν όλα να πάνε καλά και να είναι γερό . Μόνο αυτό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και βγήκε ένας παίδαρος σχεδόν 4 Kg.

               Λίγα χρόνια αργότερα, έγκυος στον Άγγελο. Ήμουν πιο σίγουρη από ποτέ ! Είχα κόρη ! Την έβλεπα στον ύπνο μου, φορούσα , ροζ και φούξια και αφού η μια εγκυμοσύνη δεν ήταν ίδια με την άλλη, το είχα σιγουράκι. Την μέρα που πήγαμε στον γιατρό και μάθαμε το φύλο του κανακάρη μας φορούσα ροζ φορεματάκι με ροζ πέδιλα και ροζ κορδέλα στα μαλλιά. Α! είχα βάψει και ρόζ-φούξια νύχια. Μίλαγε το ένστικτο της μάνας !!!!! Βλέποντας τον υπέρηχο μου λέει: " Να σου πω ή το είδες πάλι στο ημερολόγιο το κινέζικο ; " Του λέω : " Έχει πουλάκι κι αυτό; "  Γελάει και μου λέει : " Ω Ναι.Έχει "  Εγώ να λέω ξανά, πως δεν μπορεί, οι μάνες έχουν ένστικτο αλάνθαστο και θα δει όταν βγει το παιδί ότι έκαναν λάθος τα μηχανήματα .Συνέχισα να φοράω ροζ, συνέχιζα να κοιτάω κοριτσίστικα ζιπουνάκια και το πίστευα. Αλάνθαστο το ένστικτο της μάνας και έτσι λίγους μήνες μετά γεννήθηκε και ο Άγγελος.......

Το έχω κρεμάσει στο δωμάτιό τους

                                       Το έζησα που λέτε το οιδιπόδειο εις διπλούν και το ζω ακόμα. Όμως το να μεγαλώνει μια μάνα αγόρια είναι μια καθημερινή πρόκληση. Είναι ΑΘΛΟΣ !!!! Δεν υπερβάλω καθόλου σε αυτά που λέω. 

 Με το που ο Μάριος έγινε περίπου 2 ετών βγήκε στα σινεμά και η ταινία Cars. Το κάθε παιδί μου την έχει δει τόσες φορές, που πλέον έχει ξεπεράσει εμένα στο Dirty Dancing !!!! Σαν να μην έφτανε η ταινία, τα βγάλανε και σε παιχνίδια. Γέμισε το σπίτι μας αυτοκίνητα με μάτια που ήρθαν να προστεθούν μαζί με όλα τα άλλα που είχαμε πριν την ταινία. Αναγκαστήκαμε να αγοράσουμε  και ειδικά συρτάρια για να χωρέσουν. Τώρα μαθαίνω ότι η Pixar βγάζει ίδιο concept με αεροπλάνα. Ήδη αποκτήσανε μερικά από τη συλλογή. Αλίμονό μας !!!!

                 Μεγαλώνοντας μάθανε και τα playmobil και ύστερα και τα lego. Ωχ Παναγία μου! Να τα αραδιάζουν στα πατώματα, να ξεχνιέσαι και να πατάς ξυπόλητος  και να ουρλιάζεις από τον πόνο.
Άσε που όταν βάζω σκούπα πρέπει να προσέχω μην ρουφήξω κανένα σπαθί από τους λεοντόκαρδους και τότε θα κλαίνε έναν μήνα.
Μια τυπική μέρα στο σαλόνι παίζοντας με τα playmobil !!!
         Η TV  στο σπίτι μας παίζει ή Wii ή Formula1 ή αγώνες και οτιδήποτε άλλο αγορίστικο υπάρχει .Tο σπίτι είναι μόνιμα άνω κάτω. Κρύβουν παιχνίδια στα πιο απίθανα μέρη.....

Πίσω από το μαξιλάρι στο πολυθρονάκι , ένας κρυμμένος θησαυρός !!!!
       
                      Κάθε αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει ράμματα και για αυτούς τους 2 τύπους έχω πολλά ράμματα για τις γούνες τους.

                  Από τότε και κάθε μέρα δοκιμάζουν την τύχη τους. Τρέχουν αντί να περπατάνε, ακόμα και μέσα στο σπίτι τρέχουν, σκαρφαλώνουν σε δέντρα και όπου μπορούν. Πάει ο μεγάλος και πάει και ο σπόρος . Στο τέλος κάποιος θα χτυπήσει αλλά μυαλό δεν βάζουν για την επόμενη φορά.

              Η νέα βλακεία είναι να σκαρφαλώνουν στους τοίχους με τα βρωμοπόδαρά τους. Κάνει την σαχλαμάρα ο μεγάλος, ακολουθεί και ο μικρός. Αχ και ξανά αχχχχχ !!!!!  Μεταξύ μας τώρα, αυτό το έκανα και εγώ

   Όταν είναι να πάμε κάπου πιο επίσημα τους μιλάμε: "το νου σας ρεμάλια και αρχίσετε τις αηδίες. Μην αρχίσετε τις παλαβομάρες και λερώσετε τα ρούχα σας τα καλά. Εντάξει; Να είστε κύριοι, το νου σας ρεμάλια !!!!" 


Γυρνώντας από βάπτιση πριν λίγα χρόνια. Τα ρούχα πετάχτηκαν όπως ήταν !!!!!!

            Έχουν απίστευτη ενέργεια ! ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ !!!! Αν δεν τρέχουν θα τραγουδάνε ή θα τσακώνονται ή θα φωνάζουν ή θα κάνουν ποδήλατο ή πατίνι ή θα χοροπηδάνε, ή θα βουτάνε στα βράχια, ή θα παίζουν μαξιλαροπόλεμο τσιρίζοντας μέσα στα αυτιά σου .....Μπορούν άνετα να σε βγάλουν νοκ- αουτ.

           Λυσσάνε όπου πάμε . Καθίστε να φάτε, τους λέμε. Στο σπίτι δεν έχει φαγητό. Εννοείται δεν ακούνε και δεν τρώνε και προτιμούν να παίξουν.Λες και δεν παίζουν ΟΛΗ μέρα . Μόλις μπούμε στο  αυτοκίνητο πέφτουν λιπόθυμα μέχρι να πάμε σπίτι και αφού φτάσουμε κσι έχουν γεμίσει ενέργεια, αρχίζουν : ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ !!!!!!! Τρώνε όλη μέρα και έχουν τον αχόρταγο. Η κουζίνα έγινε ο φυσικός μου χώρος. Η κουτάλα προέκταση του χεριού μου.Αναρωτιόμαστε καμιά φορά με τον άντρα μου, τι θα κάναμε αν μέναμε σε διαμέρισμα. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Αυτά δεν θέλουν γονείς. Θηριοδαμαστές θέλουν !!!!


 Όμως έλα που σας έλεγα για το οιδιπόδειο.Πάνω που θες να τα σκοτώσεις ,να τα κρεμάσεις ανάποδα, να τα πουλήσεις (λέμε τώρα) έρχονται και σου λένε : Τι τέλειο που είναι το παστίτσιο σου μανούλα ! Είσαι η πιο καλή μαμά στην γη ! Μαμά το δαχτυλίδι που θες θα στο πάρω εγώ μόλις μεγαλώσω. Είσαι πολύ όμορφη σήμερα μανούλα !!!!! Έρχονται συνεχώς με δώρα για την μανούλα .Φέρνουν λουλουδάκια από τους αγρούς, πετρούλες σε σχήμα καρδιάς ,μου δίνουν μια αγκαλια και λιώωωωωμα η μανούλα......


     Άσε που τα αγόρια μου δίνουν τα καλύτερα φιλάκια. Τα πιο αγαπησιάρικα, τα πιο μελένια....Ναι, τα αγόρια μου, τα αντράκια μου. Για πόσο ακόμα θα είμαι η βασίλισσα ;;;


            Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα. Μόνο οι αγορομάνες θα με καταλάβετε που η τρελή ονειρεύομαι και τρίτο ......γιο. Το ξέρω θεοπάλαβη είμαι !  Τις προάλλες βρήκα αυτό το ποιηματάκι που τα λέει όλα.Θα το εκτυπώσω και θα το κορνιζάρω στο σαλόνι . Η απόλυτη ταύτιση. Αχ! Τελικά τα  αγόρια μένουν για πάντα ....αγόρια    
                 Αυτό είναι το τελευταίο Σ/Κ του Ιουλίου . Μην το αφήσετε να φύγει έτσι αγαπημένα μου lolipops :))) Μου το υπόσχεστε;;;

                                                          Γιώτα

36 σχόλια:

 1. Τελειο Γιωτουλα μου, και εγω περιμενω πως και να μπω στο ιδιο club με εσενα....Το αγορακια σας να ειναι παντα καλα και γεματα με ενεργια!!!Φιλακια πολλα, Ιωαννα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με το καλό να μπεις και εσύ στο club Ιωάννα μου, για να δεις τι θα πει έρωτας με την πρώτη ματιά ....

   Διαγραφή
 2. Αχ Γιωτάκι, αν είχα το τηλέφωνό σου θα σε έπαιρνα, ειλικρινά. Τι να πρωτοπώ! Τα ίδια ζούσα στον γυναικολόγο.
  Βιώνω ακριβώς τα ίδια, ακριβώς! Είναι τρελοί σου λέω και με καταλαβαίνεις ε;
  Πόσο γέλασα με την φωτό που είναι ολόμαυρα τα ρούχα του γιου σου και βρωμερά. Μ' αρέσει που τους προειδοποιούμε κιόλας μην λερωθούν, τι χάσιμο χρόνου! Αχ γέλασα τόσο πολύ, που τα αγόρια με ρωτούσαν τι συμβαίνει;
  Εγώ είμαι και άτυχη, γιατί από κάτω μένουν άλλοι και βογγάνε, συχνά μου κάνουν παρατήρηση αλλά τι να κάνω; Να τους δέσω; Δεν έχω και κήπο... άστα!
  Αχ υπέροχη ανάρτηση Γιωτάκι μου γλυκό.
  Ήπια τον καφέ μου μαζί σου σήμερα!
  Υ.Γ. εγώ πάντως το τρίτο το ονειρεύομαι κορίτσι... χεχε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση και γέλασες. Φαντάσου οτι και εγώ όταν την έγραφα γελούσα μόνη μου. Όσο για την κόρη που ονειρεύεσαι, με το καλό σου εύχομαι αλλά....το ρισκάρεις ;;;;;;; Φιλάκια κουκΛίτσα μου και να δω πότε θα τον πιούμε από κοντά αυτόν τον καφέ !

   Διαγραφή
 3. ΟΙΜΕ τι με περιμένει!!
  μ αρεσει που νομιζα οτι η Κατερινα ειναι ταλιμπαν....και μενω και σε διαμερισμα και δεν με λες και ψυχραιμη με τα χτυπηματα/πεσιματα...
  και το αλλο που το πας? εδω δεν χωρανε οι κουκλες, τα playdoh, τα κουζινικα, οι κουζίνες, τα μπουντουαρ και ολα τα συναφη...πρέπει να αλλάξω και σπιτι τελος!

  παντως οτι και να λεμε για πλακα, οταν σε κοιταζουν με αυτη τη γλυκα στα ματια και βγαζουν αυτο το μελισταλαχτο ''μανουλα'', βρε δεν παει να χουν κανει και το σπιτι γιαπι..ΟΛΑ ξεχνιούνται σε χρόνο dt!

  καλημέρες Γιωτούλα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαχούλα μου μην αγχώνεσαι γι'αυτά από τώρα, Έχεις περίπου ακόμα 2 χρόνια μπροστά σου για να αγχωθείς. Πολλά πολλά φιλάκια και με το καλό ο γιόκας σου ...

   Διαγραφή
 4. αγορομάνα κι εγώ, σε καταλαβαίνω απολύτως ειδικά στο κομμάτι "φιλιά, αγκαλιές και δώρα για τη μαμάκα". Όταν ο δικός μου ήταν κοντά στα 4, γλυκοκοιτούσε το κολιέ της μαμάς μου και της το ζήτησε να του το χαρίσει! Τί να το κάνεις εσύ αγόρι μου; ρώτησε εκείνη. Να το δώσω στη μαμά μου να το φοράει ... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!! <3
  Όλγα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όπως τα έγραψες είναι ακριβώς. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧ λαι ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ <3

   Διαγραφή
 5. Νόμιζα ότι η μπέμπα μου ήταν ανήσυχη, μέχρι που γνώρισα το ίδιας ηλικίας αγοράκι της γειτόνισσας και κατάλαβα τι θα πει αγοράκι! Να σου ζήσουν τα παιδάκια, είναι κουκλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι να τα λέμε αυτά. Άλλο το αγόρι και άλλο το κορίτσι.....Φιλάκια Μαριαντίνα μου

   Διαγραφή
 6. Αχ.. ήταν σα να διάβαζα δική μου (σχεδόν) ανάρτηση.
  Όχι έναν, όχι δύο, όχι τρεις... αλλά και στο τέταρτο που μπορούσα να διαλέξω (τον καιρό εκείνο παράλληλα με τον Παναγιώτη υπήρχε κι ένα συνομήλικό του κοριτσάκι στο Ίδρυμα) πάλι αγόρι διάλεξα!
  Και καλά για να έχουν κοινά ενδιαφέροντα...
  Τρίχες... άμα μάθεις με άντρες δεν μπαίνεις εύκολα στη διαδικασία των φιόγκων, των τσιμπιδακίων και άλλων γυναικείων αξεσουάρ :-pp

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ λέω Τζίνα μου να επισκεφτούμε και έναν ψυχίατρο. Δεν χάνουμε και τίποτα....Άκου θέλουμε πάλι γιο...τς τς τς . Φιλάκια πολλά

   Διαγραφή
 7. Και δε χαίρεσαι που δε σου βγήκαν μαμουχαλα;;; Μια χαρά τους κόβω τους πιτσιρικους. Φυσιολογικοτατα αγόρια :) Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι Γιώτα μου! Σε φιλω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χα ! Μιλάς εκ του ασφαλούς μαμά Δαείρας γι άυτό. Μια χαρά τους κόβεις γιατί δεν είναι δικοί σου(αστειεύομαι ετσι;). Καλές διακοπές με την....κορη σου (κλαψ) και φιλάκια πολλά

   Διαγραφή
 8. Ελα τα ίδια θα πω και δεν το θέλω.Η διαφορά είναι πως από την πρώτη ημέρα ήξερα πως έχω αγόρια μέσα μου.Τα κορίτσια ήταν μόνο στα όνειρα μου...όσο για τα υπόλοιπα...οι δικοί σου δεν παίζονται κοπελιά μου.Κια οι δυο με ραμένο φρύδι και σπασμένο πόδι στα 3; Συγχαρητήρια είσαι η μάνα με το στομάχι κόμπο! Μα τι καθάρματα!! όμως αυτοί είναι ε; Η αρχή και το τέλος...και θα μου κάνουν κάτι εγγόνες...μούρλια...όχι άλλα αγόρια.(όπως λέμε όχι άλλο κάρβουνο!)Φιλιά sexy μάνα μαγείρισα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι άλλο κάρβουνο; Είμαστε όλες εδώ θεοπάλαβες! Φιλάκια κορίτσι υπέροχο !

   Διαγραφή
 9. χαχαχα!! Σε νιώθω η αγορομάνα...Αν και για να πω και όλη την αλήθεια το δικό μου ένστικτο έλεγε αγόραρος..άλλο που εγώ θα ήθελα και κοριτσάκι..χεχε!! Το τι με περιμένει το ξέρω γιατί α) το βλέπω σε όλες τις άλλες αγορομάνες και β) κι εγώ θηρίο ανήμερο ήμουνα κι ας ήμουνα κορίτσι...Ναι ναι..με ράμματα και σπασμένα πόδια και ματωμένα γόνατα και playmobil και lego σε όλο το σπίτι..και λασπωμένα ρούχα και λαιμό κλεισμένο από τις φωνές..χαχαχα!! Οπότε τουλάχιστον θα κάνω καλή παρεα στο γιόκα μου..που φιλάει και υπέροχα...πολλά φιλιά Γιώτα μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η εκδίκηση της μαμάς σου λοιπόν έρχεται με τον μικρό Νικόλα(χαχαχα).Μα είδες τι υπέροχα που φιλάνε; Μόνο μεταξύ μας καταλαβαινόμαστε οι αγορομάνες. Φιλάκια Ελπιδάκι

   Διαγραφή
 10. Φιλενάδα εγώ ανώμαλη από μικρή! Ήθελα πάντα αγόρια:) Όταν έμαθα οτι το πρωτο μου παιδι ηταν κορίτσι, ήμουν σίγουρη πως ειναι λάθος:) Μετά ήρθε και ο γιος και πλέον εχω ενα γιο και ενα αγοροκόριτσο!!! Χα χα χα Δεν την έκανα εγώ, ο καλός Θεούλης ήξερε πως δεν ηθελα φιογκάκια και στρασάκια και η κορούλα μου ειναι σαν γιος αλλα με τα καλά χαρακτηριστικά της κόρης:)) Την λατρεύω!!
  Μωρε τα αντράκια σου ειναι μεγάλα νούμερα!! Έτσι ακριβως ειναι η ζωη με αγόρια!! Και αυτά τα φιλιά τους και οι αγκαλιές τους ειναι μελένιες!!! Δεν ξέρω για σένα, εγω απο τώρα σκέφτομαι ποιά άτιμη θα μου πάρει το γιο μέσα απο τα χέρια:) Οι φίλοι μου λένε πως θα γίνω κακιά πεθερά!!!
  Μην γελάς, κι αν μου φέρει καμια Τζούλια στο σπίτι;;;;; Να μην αντιδράσω;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οχι να μην αντιδράσεις!Σε χαλάει δηλαδή;

   Διαγραφή
  2. Έλα μου ντε! Μια κούκλα είναι η Τζούλια. Ακούς εκει (χαχαχα) φιλάκια τρελοκόριτσο

   Διαγραφή
 11. Γιώτα μου η ζωή σου είναι πιστό αντίγραφο της δικής μου. Η μαλλον ανάποδα γιατί εμένα είναι τα αγόρια μου λιγο πιο μικρά. Το μονο που δεν έχουν κάνει είναι να σκαρφαλώσουν στις πόρτες έτσι! Οπότε τώρα θα είμαι προετοιμασμένη. Οσο για το τριτο επειδη είναι σίγουρο ότι θα είναι αγόρι (ελεγα μηπως να κοιταξω και εγω το κινεζικο αλλα τωρα που σε διαβασα εχασα και αυτην την ελπιδα) δεν θα το τολμησω ακόμα. Αλλά όταν σε αγκαλιαζει ένα αντράκι χάνεις τον κόσμο έτσι δεν είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ότι τον χάνεις τον χάνεις Μαράκι μου. Αχχχχ χαίρομαι που καταλαβαινόμαστε πάντως. Φιλάκια αγωνιστικά σου στέλνω....

   Διαγραφή
 12. το πόσο γέλασα δεν λέγετε!! Νόμιζα ότι τα έγραφες για μένα, τα ίδια όλα...κι αυτά τα άτιμα τα lego...πολύ πόνο!!! Και εγώ νομίζω ακόμα ότι το τρίτο που είμαι έγκυος τώρα θα είναι κόρη...αλλά οι υπέρηχοι άλλα λένε, γιός και αυτός!! ΉΡΩΑΣ...ΗΡΩΑΑΑΑΣΣΣΣ όποιος μεγαλώνει αγόρια!!! Φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΉΡΩΑΣΣΣΣ έτσι να τα λέμε αυτά! Όσο για το τρίτο που περιμένεις σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και ο Θεός να σου δίνει δύναμη. Σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς !

   Διαγραφή
 13. Κι εγώ αγορομάνα είμαι... δυο αγοριών 33 και 23 ετών...
  Άσε τα να μεγαλώνουν ελεύθερα, και με χτυπήματα και με ακαταστασία και με ζωντάνια.
  Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που κάποτε θα αναπολείς αυτές τις στιγμές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πω πω Φλώρα μου εσύ θα έχεις να μας διηγηθείς τόσα πολλά. Πράγματι πολύ γρήγορα μεγαλώνουν και μετά ποιος θα με φιλάει τόσο ωραία μου λές;;;. Φιλιά πολλά

   Διαγραφή
 14. Πάντως γέλασα! Και να σου πω και κάτι; Το λέω στον εαυτό μου για να παρηγορηθώ επειδή και η δικιά μου είναι τερατάκι.. Καλύτερα να έχουμε τέτοια παιδιά παρά να είναι "βουδάκια"! Και λένε κιόλας οι αστικοί μύθοι ότι τα ζωηρά νήπια αργότερα γίνονται ήρεμα παιδάκια! (βρε λες;)
  Όσο για τα αγόρια.. είδες τελικά που σου ταιριάζουν;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εγώ τα προτιμώ έτσι ζωηρά αλλά τι πειράζει να μένουν ήρεμα για λίγο;Όσο για τα ήρεμα παιδιά...χμ χλωμό το βλέπω.Μωρε λες να είναι αλήθεια;
   Φιλάκια Βέρα μου

   Διαγραφή
 15. Να τα χαίρεσαι τα αγριμάκια σου! Και να σου πω την αλήθεια,τα προτιμώ έτσι παρά να κάθονται όλη μέρα μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή και να γίνονται υπέρβαρα ;) Και την κόρη μου που περιμένω τον Οκτώβρη, πρώτα ο Θεός, έτσι την θέλω...Να με βοηθάει να κρατιέμαι σε φόρμα...χαχαχα
  Τα φιλιά μου και καλό κουράγιο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με το καλό η κορούλα σου αλλά πρόσεχε τι εύχεσαι (χαχα). Φιλάκια πολλά !!!

   Διαγραφή
 16. Χαχα! τι όμορφα που μας τα λες Γιώτα!
  Κι εγώ αγορομάνα και πολύ περήφανη!
  Ήθελα να έχω πέντε γιούς... να τους ακούω να κατεβαίνουν με θόρυβο τη ξύλινη σκάλα του πατρικού μου... όμως στον δεύτερο, άλλαξα γνώμη και ήθελα κορίτσι... Τελικά βρέθηκα με τρις άνδρες στη ζωή μου (ο ένας ο σύζυγος!) και δεν το μετανιώνω με τίποτα!
  Καλό χαρούμενο υπόλοιπο καλοκαιριού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαγισσούλα απορώ πως ξέχασα τον άντρα μου.Μα πως μου ξέφυγε;;; Όσο για τους άντρες σου, να τους χαίρεσαι και μαζί με την αγάπη μου, σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! Φιλάκια πολλά

   Διαγραφή
 17. Καταλαβαίνω απόλυτα όλα όσα περιγράφεις ως περήφανη αγορομάνα κι εγώ! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να με παίρνει σφυχτά αγκαλίτσα και να μου δίνει φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βιβή μου η αγκαλίτσα του Σπυράκου είναι βάλσαμο! Φίλησέ τον και περίμενε λιγάκι. Μέχρι τώρα ήσουν μωρομάνα. ΤΩΡΑ αρχίζουν τα δύσκολα. Φιλάκια πολλά πολλά!

   Διαγραφή
 18. Αχ αυτό το οιδιπόδειο μας έχει κάψει τις μανούλες. Έχοντας αδερφή ήθελα 2 κορίτσια. Την πρώτη την πετύχαμε! Όταν έμαθα ότι έχω αγόρι στεναχωρέθηκα. Τι βλάκας! Μόλις άρχισε να κλωτσάει το σκυλομετάνιωσα που είχα νιώσει έτσι! Γερά να είναι! Όταν άρχισε να μεγαλώνει μας κέρδισε όλους με τον δικό του μοναδικό τρόπο! Αλλά τελικά έχοντας δύο παιδιά διαφορετικού φίλου τα οποία τα λατρεύω το ίδιο δεν μπορώ να κρύψω πως με τ αγόρια οι μάνες είναι ερωτευμένες! Είναι μαγικό αλλά είναι κάτι ανεξήγητα διαφορετικό!
  kathy by anthomeli

  ΑπάντησηΔιαγραφή