Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Xmas Love Calendar Day 8

       Στο βιβλιοπωλείο....                              

                Οι μέρες αυτές έχουν πολλές δραστηριότητες  και υποχρεώσεις. Από την Τετάρτη  σχεδόν κάθε μέρα ψωνίζουμε δώρα για γενέθλια, ονομαστικές γιορτές και πάει λέγοντας. Χθες λοιπόν ήταν μια τέτοια μέρα. Ψωνίζαμε στο μαγαζί κάποια υλικά που ήθελε ο γιος μου για το σχολείο όταν μπαίνει μέσα μια μαμά με ένα μικρό φατσάκι περίπου 4 ετών. Η μαμά διάλεγε κάποιο δώρο και αυτός της ζητούσε επίμονα να  του αγοράσει ένα βιβλίο που έπαιζε χριστουγεννιάτικη μουσική. Η μαμά αρνιόταν και προσπαθούσε πολύ διακριτικά ότι δεν φτάνουν τα χρήματα. Το παιδάκι συνέχιζε, η μαμά να λέει όχι........                         Κοιτάζω την τιμή στο βιβλίο, δεν ήταν τρομερά ακριβό αλλά να .... και τα δικά μου τόσην ώρα ήθελαν κάτι βιβλία με αυτοκόλλητα και τους το αρνιόμουν όπως και εκείνη η μαμά για τους ίδιους ακριβώς λόγους . Τελικά πληρώνω τα δικά μου πράγματα και μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Κάτι με έτρωγε όμως μέσα μου. Δεν μου πήγαινε καλά να φύγω έτσι. Θα ήταν η  καλή πράξη της ημέρας .
            Μπαίνω μέσα στο μαγαζί και λέω στην κοπέλα: "Αυτό μπορείς να μου το τυλίξεις για δώρο; " Το πληρώνω και της λέω; "δώστο στο πιτσιρίκι " και φεύγω τρέχοντας για να μην με δει η μαμά του και αισθανθεί άσχημα. Δεν το είπα ούτε στα παιδιά μου γιατί θα γκρίνιαζαν που δεν τους πήρα τα τετράδια με τα αυτοκόλλητα. Δεν είδα έκφραση χαράς, δεν ξέρω καν αν το δέχτηκαν και να πω την αλήθεια ντράπηκα να γυρίσω να ρωτήσω τι έγινε αργότερα που θα είχαν φύγει. Ελπίζω όμως το πιτσιρίκι να είχε μια τέτοια έκφραση όταν του το έδωσαν

         Το μαγικό όμως συνέβη λίγες ώρες αργότερα όταν φεύγαμε από το πάρτυ γενεθλίων. Τα αναμνηστικά δώρα των παιδιών τι ήταν ξέρετε; Ήταν τα βιβλία με τα αυτοκόλλητα που δεν τους αγόρασα. Μαγικό ;;;;;;;;;


                      17 μαγικές μέρες ακόμα για τα Χριστούγεννα

                                                    Καλή Κυριακή lolipops :))))

                                                      Γιώτα  yiotamar@gmail.com

6 σχόλια:

 1. μαγικότατο! ελπίζω μόνο το δωράκι σου να κατέληξε στο παιδάκι! στη θέση σου θα ρωτούσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εντάξει,πρέπει να είσαι υπέροχος άνθρωπος!Σου βγάζω το καπέλο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πωπω! Μαγικό! Το να κάνεις καλό τελικά σου φέρνει καλό! Πάντως δεν ξέρω αν θα το δεχόταν η μαμά αν της το έδινες μπροστά της. Δεν ξέρουμε τελικά αν το δέχτηκε κιόλας τελικά. Καθένας το βλέπει διαφορετικά. Δεν είναι μόνο το ότι μπορεί να μην είχε χρήματα εκείνη την στιγμή ή γενικά αλλά ίσως να προσπαθούσε να εξηγήσει στο παιδί της με τον τρόπο αυτό ότι δεν μπορούνε όποτε πάνε στα μαγαζιά να παίρνουν αυτα που ζητάει. Εγώ το παθαίνω και στο σούπερ πολλές φορές.
  Φιλιά! Kathy by anthomeli

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Υπέροχη γλυκιά πράξη και έκανες πολύ καλά που έφυγες και δεν έφερες σε δύσκολη θέση τη μαμά για όποιο λόγο και αν δεν του το έπαιρνε. Και κοίτα πως ως δια μαγείας σας γύρισε το καλό πίσω!!! Απίστευτο και τόσο αληθινό όμως:)
  Υπέροχη ηλιόλουστη Κυριακή σήμερα Γιωτάκι μου!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η μαγεία τελικά είναι παντού...Μπράβο βρε Γιωτούλα... Συνέχισε έτσι και να δεις τί θα σου ΄ρθει.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. πολυ τρυφερο .... συγκινητικο <3

  ΑπάντησηΔιαγραφή