Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αγάπη μόνο

     Ημερολόγιο Αγάπης Εβδόμαδα  3η        


           Αυτό ήταν! Ήταν να μην πάρω φόρα και χωρίς καλά καλά να περάσουν ούτε 2 μήνες από το τελευταίο ταξίδι μου στην Λυών, ξαναμπήκα σε αεροπλάνο και αυτή την φορά οικογενειακως για νέες περιπέτειες.

 Όσο πάει φοβάμαι και λιγότερο τα αεροπλάνα. Αρχίζω και συνηθίζω τις αναταράξεις και απολαμβάνω πιο πολύ το ταξίδι και την απίθανη εμπειρία του να πετάς!


             Μπορεί να βρισκόμαστε στα ξένα μα τηρούμε πιστά το ημερολόγιο μας μικρές απλές καθημερινές πράξεις αγάπης. Όπως σας είπα και στο προηγούμενο ποστ δεν θα σας κουράζω αλλά θα αναφέρω τις πιο σημαντικές. Μια από τις αγαπημένες μου καφετέριες στα Χανιά είναι η κουκουβάγια που έχει τα πιο κολασμένα γλυκά και την πιο μαγευτική θέα στην πόλη.



             Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ ευαισθητοποιημενοι στα κοινωνικά θέματα κι έτσι με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να συνεισφέρουν. Στην εισοδο λοιπόν του μαγαζιού έχουν στήσει ένα εναλλακτικό δέντρο. Είναι ένα δέντρο από κούπες κουκουβαγιένιες και όποιος τις αγοράσει βοηθάει άμεσα το έργο του ΚΗΦΑΠ.


           
     
            Σκέφτηκα πως θα ήταν καλή ιδέα να αγοράσω μερικές και να τις δωρίσω σαν δώρα τώρα τα Χριστούγεννα. Οι παραλήπτες το χάρηκαν ιδιαίτερα μιας και η καφετέρια αυτή είναι σήμα κατατεθέν για την πόλη.Όσοι έχετε έρθει καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Επειδή γράφω αυτό το post από το κινητό μου δυσκολεύομαι αρκετά και γι αυτό συγχωρείστε μου την συντομία.
                     Θα σας αφήσω λοιπόν με 2 φωτογραφίες από την πόλη που βρισκόμαστε και θα σας αφήσω να μαντέψετε. Που είμαστε; Σε ποια πόλη;


     
             Το Ημερολόγιο Της Αγάπης τελειώνει σε λίγες μέρες και θα επανέλθω μετά τα Χριστούγεννα για την τελευταία εβδομάδα αγάπης και όχι μόνο. Μέχρι τότε σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα, ήσυχα και οικογενειακά. Εκεί βρίσκεται η ευτυχία μας. Αυτό είναι Χριστούγεννα, μην περιμένετενα ζήσετε τις διαφημίσεις της coca cola. Ένα όμορφο στρωμένο τραπέζι με ζεστό φαγακι φτιαγμένο με αγάπη και οι δικοί μας αγαπημένοι άνθρωποι. Χαρείτε τους όσο μπορείτε γιατί κάποια Χριστούγεννα επόμενα που θα έρθουν κάποιες καρέκλες θα είναι άδειες.



 Ζήστε την μαγεία και εκτιμήστε ότι έχετε. Κυρίως όμως συγχωρείστε και δώστε αγάπη. 
Αγάπη μόνο!
                                                             Χρόνια Πολλά αγαπημένοι μου

                                                                           Γιώτα






6 σχόλια:

  1. τι τελειες κούπες... Ολο ταξιδακι εισαι Γιωτακι.. Του πήρες τον αερα και όλο ιπταμενη είσαι!! Να περασετε όμορφα!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λουκάνικα μαρτυρούν κάτι από Αυστρία ή Γερμανία ίσως και Πολωνία.
    Να περάσεις καλά και να έχετε Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά να περνας, καλή επιστροφή... και.. σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα!!! αυτό για σένα!! https://www.youtube.com/watch?v=zuEO5SssfK8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, οι κούπες τέλειες!!!
    Καλά κάνεις και διακοπάρεις εις τα ξένα...εις την κεντρικοδυτική Ευρώπη. Χμμμ, πόλη δεν ξέρω από τα λουκάνικα και τη σοφίτα που μας δείχνεις, αλλά μαντεύω κάτι σε Αυστρία ή Γερμανία. Bingo?
    Καλές γιορτές και φάε και ένα λουκάνικο και για εμένα (εγώ τα αποφεύγω καθώς παχαίνουν - χεχε).
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα, κουμπαρούλα! Εγώ ξέρω που είσαι...στην ομορφότερη πόλη της Ευρώπης! Και ζηλεύω πολύ!!! Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια του μωρού σου, που ήταν προχθές και να χαιρόμαστε το παιδί μας που έχει σήμερα γενέθλια! Εύχομαι να περάσετε φανταστικά και το υπόλοιπο των διακοπών σας! πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω καιρό να σ' επισκεφτώ και διάβασα μονορούφι όλες τις αναρτήσεις που έχασα και χάρηκα πολύ που αντιμετωπίζεις τόσο στωικά και προπαντώς αποτελεσματικά τη νέα σου ζωή!
    Εύχομαι σε σένα και στην όμορφη οικογένεια,υγεία, χαρά και Αγάπη, γιατί όποιος αγαπά δεν έχει τίποτα να φοβηθεί στη ζωή του!
    ΑΦιλάκια πάντα καρδιάς! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή