Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Καλή Ανάσταση .......

         Η Μεγάλη Εβδομάδα σήμερα φτάνει στο τέλος της. Το φετινό Πάσχα ίσως και να είναι και το πιο καλοκαιρινό Πάσχα που έχουμε ζήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια . Τι ζέστη είναι αυτή βρε παιδιά; Να μένω μια ανάσα από την θάλασσα και να μην μπορώ να  πάω με τόσες δουλειές που είχα να κάνω. Βλέπεις έχουμε μουσαφιραίους! Ο παππούς και η γιαγιά μας, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, διέσχισαν την μισή Ελλάδα και ήρθαν να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Μεγάλος ο ενθουσιασμός στο σπιτικό των Lolipop !

   Τρέχω και δεν φτάνω αυτή την εβδομάδα όπως οι περισσότεροι ή μήπως όχι; Παντού ακούω για πρώτες βουτιές, βλέπω φωτογραφίες με μαυρισμένα  και καμμένα κορμάκια και αναρωτιέμαι... Μόνη μου τρέχω;;; Φτιάξαμε τέλος πάντων τα πασχαλινά μας κουλουράκια και τα τσουρέκια μας και ειδικά για φέτος την χάρηκα πολύ την διαδικασία. Είχα τους καλύτερους βοηθούς μαζί μου. Τα εύσημα όμως τα παίρνει η γιαγιά που ενώ δεν βλέπει καθόλου και φοβόταν οτι θα κάνει βλακείες έκανε τα ωραιότερα και νοστιμότερα κουλουράκια και μας συγκίνησε πάρα πολύ που ήθελε να προσφέρει και να βοηθήσει...


 Αύριο στο σπίτι μας ετοιμάζουμε τρικούβερτο γλέντι με 25 άτομα. Το πενθήμερο που ακολουθεί βοήθησε να έχουμε κοντά μας πολλά αγαπημένα μας συγγενικά πρόσωπα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. όσο για σήμερα , σε λίγες ώρες θα είμαστε σε αυτό το αγαπημένο μας εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία και θα γιορτάζουμε την Ανάσταση βλέποντας από εκεί τα πυροτεχν΄ματα που θα σκάνε στην πόλη..... Καλή Ανάσταση αγαπημένοι μου και να περάσετε το φετινό Πάσχα όπως εσάς σας αρέσει παρέα με όσους αγαπάτε..... 



                                                 Χρόνια σας Πολλά φιλαράκια....





13 σχόλια:

  1. Καλή Ανάσταση Γιώτα μου σε σενα και στην οικογενεια σου και εύχομαι μεσα στο επόμενο πενθήμερο να βρεις τον χρόνο να αναπληρώσεις τα μπανακια που έχασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή Ανάσταση! να περάσετε τέλεια κι αγαπησιάρικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε Γιωτάκι πολύ με συγκίνησε η μανούλα σου που έφτιαξε κουλουράκια παρόλο που δεν έβλεπε. Είχε και τους καλύτερους βοηθούς όμως:)
    Πολύ χάρηκα που διάβασα ότι θα περάσετε ένα πλούσιο απο αγαπημένα πρόσωπα Πάσχα με γεμάτο τραπέζι, γλέντια και χορούς!!!! Να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι σου με τόσα που τράβηξες!!! Δεν πειράζει, κι ας μην έκανες μπανάκι. Πότε πρόλαβαν και μαύρισαν άλλα κορμιά ήθελα να ξέρα?? Ένα μπάνιο έκανα και είμαι κατάλευκη σαν περιστέρι:)))
    Καλή Ανάσταση για σήμερα στην αγαπημένη μου Lolipop φαμίλια!!!
    Αύριο Γιωτάκι μου θέλω να φας πολύ και να μην σκέφτεσαι το μαγιό που θα φορέσεις σε λίγες μέρες!!!
    Φεύγουμε για την εκκλησιαααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστός Ανέστη Στην LOLIPOP φαμίλια!
    Ηγιαγιά αξίζει πολλά!!! Με τα μάτια της καρδιάς και τους βοηθούς... οι πιό τρυφερές στιγμές ακόμα και από τα μαυρισμένα κορμιά!

    Καλά να περάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι να περάσατε καλά στο πασχαλινό σας γλέντι...
    Χριστός Ανέστη και Χρόνια σας πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστοs Ανεστη. Χιλια μπραβο στη γιαγια και τουs βοηθουs τηs. Μετα το χτεσινο γλεντι νομιζω οτι αξιζειs μια βολτα στη θαλασσα. Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά! Μπράβο σας που μαζευτήκατε και γιορτάσατε! Και του χρόνου!
    Ε, και μέσα στο μήνα θα κάνεις και μια βουτίτσα για μας,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά , πάντα με υγεία, χαρά , αγάπη και ευτυχία! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστός Ανέστη ! Καλως σε βρήκα κι εγω!
    Πατριωτάκι λοιπόν ... κι εγω από Ρέθυμνο είμαι. Μετακόμισα Αθήνα πριν 2,5 χρόνια περίπου και το σκέφτομαι πολυ σοβαρά να ξαναγύρισω πίσω στην λατρεμένη Κρήτη!

    Φιλιά και θα τα λέμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή