Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Xmas Love Calendar Day 19

Λίγα περιοδικά ......



                          Νομίζω πως σας το έχω ξαναπεί πως το δύσκολο κομμάτι του ημερολογίου είναι η έμπνευση στο να βρίσκω διαρκώς πράγματα που μπορούμε εύκολα να κάνουμε  παρέα με τα παιδιά και να μην είναι απαραίτητο υποχρεωτικά να δώσουμε χρήματα. Όπως συμβαίνει σε πολλούς, υπάρχουν  μέρες που κάνουμε πολλές καλές πράξεις και την επόμενη να μην έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε καμιά. Η χθεσινή μέρα ήταν από αυτές με τις μικρές πολλές καλές πράξεις.



                       Συνήθως δεν αγοράζω περιοδικά.  Στο σπίτι μου υπάρχουν πολλά που αφορούν τα παιδιά και την διακόσμηση αλλά και κάποια ένθετα από εφημερίδες. Στην μανία που με έχει πιάσει να ξεσκαρτάρω  πράγματα που νιώθω ότι με πνίγουν τελευταία, τα μάζεψα για να τα ανακυκλώσω. Στην πορεία όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να τα ανακυκλώσω με έναν διαφορετικό τρόπο. Σε μια επίσκεψή μου στον οδοντίατρο μου , τα πήρα μαζί μου και τα άφησα στο σαλόνι του. Όσο περίμενα ήδη έβλεπα τους επισκέπτες να τα διαβάζουν. Αν έχετε γεμίσει από περιοδικά ή βιβλία που δεν θέλετε άλλο αφήστε τα στο σαλόνι ενός ιατρείου. Θα πιάσουν τόπο. Αν τώρα έχετε και λίγα παιχνίδια που θέλετε να δωρίσετε αλλά δεν ξέρετε που  να τα πάτε, πηγαίνετε να τα αφήσετε σε ένα ιατρείο κάποιου παιδίατρου. Εκεί θα είναι πολύ χρήσιμα.


              Σε μια βόλτα που έκανα τις προάλλες από τα Public είδα ότι υπήρχε ένα κουτί που μπορείς να δώσεις βιβλία σε καλή κατάσταση  που θα πάνε σε διάφορα ιδρύματα. Χθες λοιπόν , έριξα κι εγώ 2 που δεν ήθελα.



                    Το συναίσθημα που νιώθει κανείς μετά από κάθε ανάλογη πράξη είναι απερίγραπτο. Νιώθεις μια γλυκιά αγαλλίαση στην ψυχή , νιώθεις μια ανεξήγητη ευφορία, μια απέραντη ευτυχία !!!!

                        Είμαστε μια ανάσα από τα Χριστούγεννα.  Μοιράστε την αγάπη σας και σκορπίστε την στην ατμόσφαιρα να πάει παντού !!!!! Έξι μόνο μέρες έμειναν ! !!!!!!!!!!! Καλημέρα lolipops


                                                                     Γιώτα
                                                              ( yiotamar@gmail.com )

2 σχόλια:

  1. Μπράβο! Τελικά όσο θέλεις να κάνεις το καλό, αρκεί να κοιτάξεις προσεκτικά γύρω σου!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, μπορεί να σε γεμίσει πολύ μια μικρούλα καλή πράξη! Καλές γιορτές εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή