Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Xmas Love Calendar Day 3

                       Η 3η μέρα στο  Ημερολόγιο της Αγάπης μας βρίσκει για ψώνια στο super market της γειτονιάς μας. Μετά το ταμείο, δώσαμε το κέρμα από το καροτσάκι  στο χαμόγελο του παιδιού.


                          Είναι μια συνήθεια που κάνουμε συχνά με τα παιδιά και όχι μόνο τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, έτσι, σαν δείγμα ευγνωμοσύνης που για άλλη μια φορά θα γεμίσουμε το ψυγείο μας.



                      Η πρωτοβουλία αυτή βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από όλους σας και με συγκινείτε ιδιαίτερα.  Οι περισσότεροι μου αναφέρετε τις καλές σας πράξεις με mail αλλά διστάζετε να βγείτε να το δημοσιοποιήσετε . Άλλοι πάλι διστάζετε επειδή δεν έχετε φωτογραφία. Δεν πειράζει ! Αρκεί και μόνο μια αναφορά στην πράξη, έτσι για να σκορπίσουμε παντού το πνεύμα των Χριστουγέννων. Έστω και μία φορά είναι αρκετή . Η Κατερίνα από το το ένα απο τα δύο ανθομελάκια μου έγραψε σήμερα :

 Χτες πήγα για κάτι ψώνια και στον γυρισμό σταμάτησα σένα φανάρι απ όπου περνάω πολύ συχνά και είναι κάποιος που θέλει να καθαρίσει τζάμια. Συνήθως του λέω όχι γιατί το αυτοκίνητό μου είναι πάντα βρώμικο (χιχι), αλλά και γιατί δεν μου αρέσει αυτή η κατασταση με τα φανάρια που δεν ξέρεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα! Χτες πουλούσε χαρτομάντηλα. Το φανάρι είχε ουρά κι εγώ του είπα και πάλι όχι. Μου χαμογέλασε αληθινά! Κι εκείνη τη στιγμή ως δια μαγείας κάτι έλαμψε μέσα στο μυαλό μου! Ήσουν εσύ η νεράιδα lolipop! Με έπιασε το επόμενο φανάρι, κι εγώ το φώναξα και αγόρασα χαρτομάντηλα λέγοντάς του ότι του τα δίνω επειδή είναι χαμογελαστος! Έτσι μου βγήκε! Για άλλους μπορεί αυτό να είναι κάτι λίγο. Για μένα ήταν κάτι που με γέμισε εκείνη την στιγμή. Σ ευχαριστώ!
Kathy by anthomeli


Μπορείτε επίσης εδώ να διαβάσετε και την υπέροχη ανάρτηση της Σοφίας που συμμετέχει κι αυτή στο Ημερολόγιο της Αγάπης

via : http://antiparos-dimotiko.blogspot.gr
               
              Τόσο απλό είναι και μετά θα αισθανθείς την ψυχή σου να γαληνεύει ...

                         22 ακόμα μέρες για τα Χριστούγεννα , 22 ακόμα μέρες αγάπης ..........

                                         Feel the Xmas Spirit Around

                                  Καλημέρα από τα ανεμοδαρμένα και βροχερά Χανιά :)))

2 σχόλια:

  1. Είναι τελικά απλό να δείχνεις ανθρωπιά! Απλές οι πράξεις! Βρίσκονται δίπλα μας!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Γιωτακι μου. Και στο Κατερινακι μου το Ανθομελενιο. Και μενα μου εχει συμβει αυτο σε φαναρι. Εννοω να μου χαμογελασει αληθινα και να θελεω να τον βοηθησω να τον πιστεψω πως λεει αληθεια.

    Και στο σχολειο των παιδιων μαζευουν προιοντα για τις απορες οικογενειες της περιοχης μας. Εχω "χωσει" γονεις μου, πεθερα, κουνιαδο να ψωνισουν ολοι να παμε πολλα πραγματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή