Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Το διήμερο και οι δουλειές στο σπίτι

          'Ολα τα είχε το προηγούμενο διήμερο. Δουλειές οι οποίες δεν τελειώνουν ποτέ  μα ποτέ . Αυτό το σίδερο πια ..η σιδερώστρα έχει καταντήσει  art deco στο σαλόνι μου . Βλέπεις εκεί είναι και η τηλεόραση ! Γενικά το καλοκαίρι έχει διπλάσιο τρέξιμο από τον χειμώνα . Καταρχήν έχει πιο πολλά πλυντήρια άρα και σίδερο το οποίο και είναι μία δουλειά του σπιτιού που σιχαίνομαι . Αυτή και το ξεσκόνισμα  (μπλιαχ ) . Πρέπει να έχεις καθαρές τις βεράντες κάθε μέρα αφού εκεί υποδέχεσαι τους φίλους , εκεί πίνεις το καφεδάκι σου εκεί όλα . Πρέπει να σφουγγαρίζεις σχεδόν κάθε μέρα αφού τα χαλιά έφυγαν . Πρέπει να φροντίζεις τα λουλούδια και να ποτίζεις .  Όλα αυτά πολλές φορές χωράνε στην ίδια ημέρα η οποία μπορεί να είναι πιο μεγάλη αλλά δυστυχώς δεν έχει 30 ώρες .

Σιδέρωμα
             Το καλοκαίρι έχει κάθε μέρα θάλασσα και βόλτες στο παλιό λιμάνι . 'Εχει ξενύχτια έχει καλέσματα , έχει πανηγύρια.....έχει  ΖΩΗ !!!

        Έτσι και εμείς εχθές το βραδάκι μετά την τρέλα της ημέρας είπαμε να πάμε τη βόλτα μας.
          Γιόρταζουν οι Αγ. Απόστολοι σήμερα και έτσι πήγαμε να ανάψουμε ένα κεράκι και να χαζέψουμε στο πανηγύρι.Η περιοχή εκεί είναι από τις αγαπημένες μου στα Χανιά και η θέα από το εκκλησάκι απλά σε μαγεύει !


Το εκκλησάκι των Αγ. αποστόλων από μακριά

Ο Άγγελος θέλει να κρατάει τον αδερφούλη του


Η υπέροχη θέα από το εκκλησάκι

Τρελαίνονται για άρτο

Πανηγύρι χωρίς καλαμπόκι γίνεται ?
 Φεύγοντας  και παρόλη την κούρασή μας δεν μας έκανε καρδιά να πάμε σπίτι αφού η βραδιά ήταν πολύ γλυκιά . Πηγαμε λοιπόν στην Κουκουβάγια....Οι φωτογραφίες τα περιγράφουν όλα ..


Στην υγειά μας !!!
Η ωραιότερη Θέα στην πόλη

 Η σαλάτα με τον σολωμό και τον παπαρουνόσπορο και το ζουμερό κέικ σοκολάτας με παγωτό .


 
Κουρασμένοι μα τόσο ευτυχισμένοι            Απλά πράγματα θέλει ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος ...

                                                          Γιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου