Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΗΜΕΡΑ 1η

                   Όταν έγραφα προχθές για το Ημερολόγιο έξω είχε βροχούλα και όλη η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική στο να μας προετοιμάζει για τα Χριστούγεννα. Χθες ειδικά το πρωί γύρω στις 06:20 το θερμόμετρο έξω έδειχνε 8 βαθμούς. Το μεσημέρι ανέβηκε στους 20 και το βράδυ στους 12 ενώ τα πρώτα χιόνια φάνηκαν στα Λευκά Όρη. Όχι πολύ...ίσα ίσα που άσπρισαν οι κορυφές. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αν φανταστεί κανείς πως πριν από καμιά δεκαριά ημέρες έκανα μπάνιο στην θάλασσα. Σήμερα ο καιρός προβλέπεται και πάλι ανοιξιάτικος κι έτσι το χιονάκι μάλλον όπως ήρθε θα φύγει. Γενικά δεν είμαι καθόλου φίλη με το κρύο και το χειμώνα γενικά. Ειδικά από όταν μετακομίσαμε στα Χανιά. Όμως εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, αλλάζω γνώμη. Ο χειμωνιάτικος καιρός με βάζει πιο πολύ στο γιορτινό κλίμα ....



         Χθες λοιπόν ήταν η επίσημη πρώτη στο ημερολόγιό μας. Μην περιμένετε τίποτα το σπουδαίο, αλλά όπως σας έχω ξαναπεί , απλές καθημερινές μικρές πράξεις που θα μας υπενθυμίζουν το νόημα των Χριστουγέννων και πως πάνω από όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι.

       Στα περισσότερα super market δίπλα από τα ταμεία, υπάρχουν ειδικά κουτιά στα οποία μπορείς να αγοράσεις τρόφιμα και να τα βάλεις εκεί για τα κοινωνικά παντοπωλεία. Αγοράσαμε λοιπόν κάποια τρόφιμα και αυτό ήταν ! Η καλή πράξη της μέρας είχε μόλις ολοκληρωθεί !
\


       Θέλω πολύ να σας ευχαριστήσω για το γλυκό καλωσόρισμα που μου κάνατε μετά από τόσον καιρό με τα γλυκά και ενθαρρυντικά σας σχόλια καθώς και για τα μηνύματα στο mail μου.Σας ευχαριστώ πολύ για τις κοινοποιήσεις και την αποδοχή σας. Συνεχίστε να κοινοποιείτε να γίνει γνωστή η προσπάθεια αυτή. Να γεμίσει το internet επιτέλους από καλές ειδήσεις,

         Θέλω να κλείσω αυτήν την ανάρτηση με μια φωτογραφία που μου έφτιαξε την ημέρα από κάποιο μαιευτήριο του εξωτερικού. Αυτές τις ημέρες όσα μωράκια γεννιούνται μπαίνουν σε....κάλτσες !

Απίθανα;;;; Έλιωσα .....


                                Καλημέρα lolipops !!!! Μόνο 23 ημέρες έμειναν

                                                Σας φιλώ,

                                                   Γιώτα

                                                                                     yiotamar@gmai.com


       

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Γιώτα!
    Εξαιρετική η φωτογραφία με τα μωρά στις κάλτσες...τρελάθηκα!
    Καλώς την πάλι πίσω λοιπόν.
    Νόμιζα πως είχες εγκαταλείψει το blogging...
    Κι εγώ ξανάγύρισα μετά από απουσία καιρού.
    Χρειάζεται λίγη αποτοξίνωση φαντάζομαι για να επιστρέψει κανείς με περισσότερο κέφι.

    Φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Γιώτα μου! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή